About

Stappen.tv is begonnen als onderdeel van de uitgaanssite StappenGroningen.nl. Al snel werden de opdrachten groter en werd er zelfs landelijk als media productie en filmbedrijf gewerkt.

Het bedrijf bestaat uit een creatief team met professionele cameramannen, animatie designers, fotografen en foto/video editing professionals. Met dit team kunnen opdrachten van elk formaat worden uitgevoerd, van een klein feest, bedrijfspresentatie, een journalistiek item of reportage, tot grote evenementen. Hierbij kunnen tegelijkertijd meerdere fotografen en/of cameramannen aanwezig zijn, om alles zowel op bewegend als stilstaand beeld vast te leggen!

Wij maken aftermovies van feesten en evenementen, bedrijfsfilms, videoclips, reclames, documentaires, promofilms, trailers en animaties, bruidsvideo’s en heel veel meer.
Naast film- en fotowerk voor allerlei opdrachtgevers maken we ook af en toe items in eigen beheer. Dit zijn leuke, gekke, actuele concepten die in samenwerking met verschillende partijen worden opgezet. Heeft u mooie idee├źn voor een item? Dan drinken we graag een kop koffie met u.

We zijn enthousiast en flexibel, denken vanzelfsprekend graag met u mee en we zijn voorzien van de nieuwste technieken in zowel hardware (HD camera’s, elektronische stabilisatiesystemen, fullframe DSLR camera’s, drone video/foto helikopter, videokabelsysteem voor filmen uit de lucht) als de nieuwste software en editing mogelijkheden.
Daarnaast hebben we inmiddels al een erg leuke portfolio!

We horen graag wat we wellicht voor u kunnen betekenen!
LET’S TALK!